Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Armie Hammer
Armie Hammer
  • Gerçek İsmi:  Armand Douglas Hammer
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Los Angeles, California, ABD
  • Doğum Tarihi:  27.08.1986 (33 yıl önce)
  • Burcu:  Başak
  • Boyu:  1.96 m

Armie Hammer Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Final Portrait
Son Portre
2017 Biyografi Oyuncu 6,3 2
Call Me by Your Name
Beni Adınla Çağır
2017 Dram Oyuncu 8,0 34
Cars 3
Arabalar 3
2017 Animasyon Oyuncu 6,8 44
Free Fire
Ateş Serbest
2016 Komedi Oyuncu 6,4 10
Mine 2016 Savaş Oyuncu 5,9 38
The Birth of a Nation
Bir Ulusun Doğuşu
2016 Biyografi Oyuncu 6,4 18
Nocturnal Animals
Gece Hayvanları
2016 Gerilim Oyuncu 7,5 309
The Man from U.N.C.L.E.
Kod Adı: U.N.C.L.E.
2015 Aksiyon Oyuncu 7,3 333
The Lone Ranger
Maskeli Süvari
2013 Aksiyon Oyuncu 6,4 316
Mirror Mirror
Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Oyuncu 5,6 88
J. Edgar 2011 Biyografi Oyuncu 6,6 128

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)