Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Arielle Kebbel
Arielle Kebbel
  • Gerçek İsmi:  Arielle Caroline Kebbel
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  Winter Park, Florida, ABD
  • Doğum Tarihi:  18.02.1985 (34 yıl önce)
  • Burcu:  Kova
  • Boyu:  1.73 m

Arielle Kebbel Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Fifty Shades Freed
Özgürlüğün Elli Tonu
2018 Romantik Oyuncu 4,4 29
Bridal Wave
Zor Gelin
2015 Romantik Oyuncu 6,5 10
Mardi Gras: Spring Break
Ateşli Festival
2011 Komedi Oyuncu 5,2 66
The Uninvited
Davetsiz
2009 Korku Oyuncu 6,4 132
The Grudge 2
Garez 2
2006 Korku Oyuncu 5,0 5
Aquamarine
Denizden Gelen Kız
2006 Aile Oyuncu 5,3 191
John Tucker Must Die
John Tucker Ölmeli
2006 Komedi Oyuncu 5,8 110
American Pie Presents Band Camp
Amerikan Pastası Bando Takımı
2005 Komedi Oyuncu 5,1 88

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)