Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Antonio Banderas
Antonio Banderas
  • Mesleği:  Aktör, Müzisyen, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Málaga, Málaga, Andalucía, İspanya
  • Doğum Tarihi:  10.08.1960 (59 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.74 m

José Antonio Domínguez Banderas (d. 10 Ağustos 1960, Málaga), İspanyol erkek sinema oyuncusu.
Antonio Banderas Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Acts of Vengeance
Sessizlik Yemini
2017 Aksiyon Oyuncu 5,7 6
La musica del silenzio
Sessizliğin Müziği
2017 Biyografi Oyuncu 6,6 1
Bullet Head
Ölümcül Tuzak
2017 Suç Oyuncu 5,3 4
Security 2017 Aksiyon Oyuncu 5,7 14
Black Butterfly 2017 Gerilim Oyuncu 6,1 7
Knight of Cups
Kupa Şövalyesi
2015 Romantik Oyuncu 5,7 7
The 33 2015 Biyografi Oyuncu 6,9 53
The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water
Sünger Bob Kare Pantolon
2015 Aile Oyuncu 6,0 1101
Autómata 2014 Bilim Kurgu Oyuncu 6,1 221
Los amantes pasajeros
Aklımı Oynatacağım
2013 Komedi Oyuncu 5,6 6
Justin and the Knights of Valour
Kahraman Şövalye
2013 Animasyon Oyuncu 6,0 110
Ruby Sparks
Hayalimdeki Aşk
2012 Komedi Oyuncu 7,2 74
La piel que habito
İçinde Yaşadığım Deri
2011 Dram Oyuncu 7,6 53
Haywire
Çapraz Ateş
2011 Aksiyon Oyuncu 5,8 29
Black Gold
Kara Altın
2011 Dram Oyuncu 6,7 16
Shrek Forever After
Şrek: Sonsuza Dek Mutlu
2010 Animasyon Oyuncu 6,3 133
The Big Bang
Büyük Patlama
2010 Gizem Oyuncu 5,5 22
Thick as Thieves
Son Oyun
2009 Suç Oyuncu 6,0 7
Shrek the Third
Şrek 3
2007 Animasyon Oyuncu 6,1 179
Take the Lead
Kuralsızlar
2006 Müzik Oyuncu 6,7 52
Shrek 2
Şrek 2
2004 Animasyon Oyuncu 7,2 170
Spy Kids 3-D: Game Over
Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Macera Oyuncu 4,2 1
Once Upon a Time in Mexico
Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Oyuncu 6,4 49
Spy Kids 2: Island of Lost Dreams
Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Macera Oyuncu 5,1 0
Frida 2002 Biyografi Oyuncu 7,4 160
Femme Fatale
Öldüren Kadın
2002 Suç Oyuncu 6,3 21
Spy Kids
Çılgın Çocuklar
2001 Macera Oyuncu 5,5 1
Original Sin
Günahkar
2001 Romantik Oyuncu 6,0 40
The 13th Warrior
13. Savaşçı
1999 Aksiyon Oyuncu 6,6 197
The Mask of Zorro
Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Oyuncu 6,7 107
Assassins
Suikast Çemberi
1995 Aksiyon Oyuncu 6,3 39
Desperado 1995 Aksiyon Oyuncu 7,2 89
Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles
Vampirle Görüşme
1994 Fantastik Oyuncu 7,6 201

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)