Anthony Mackie
Anthony Mackie
  • Mesleği:  Aktör, Senarist
  • Doğum Yeri:  New Orleans, Louisiana, ABD
  • Doğum Tarihi:  22.09.1979 (40 yıl önce)
  • Burcu:  Terazi
  • Boyu:  1.83 m

Anthony Mackie Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Point Blank 2019 Aksiyon Oyuncu 7,2 13
IO 2019 Bilim Kurgu Oyuncu 5,5 17
The Hate U Give
Sessiz Kalma
2018 Dram Oyuncu 7,1 6
All the Way 2016 Biyografi Oyuncu 7,3 25
Triple 9
Kod 999
2016 Suç Oyuncu 6,3 201
Captain America: Civil War
Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 7,8 11064
The Night Before
Çılgın Bir Gece
2015 Komedi Oyuncu 6,4 142
Our Brand Is Crisis 2015 Dram Oyuncu 6,1 65
Ant-Man
Karınca Adam
2015 Bilim Kurgu Oyuncu 7,3 330
Black or White
Siyah ya da Beyaz
2014 Dram Oyuncu 6,6 45
Captain America: The Winter Soldier
Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Bilim Kurgu Oyuncu 7,8 2862
Repentance
Tövbe
2013 Korku Oyuncu 4,8 5
Pain & Gain
Zor Kazanç
2013 Suç Oyuncu 6,4 714
Runner Runner
Büyük Kumar
2013 Suç Oyuncu 5,6 123
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Abraham Lincoln:Vampir Avcısı
2012 Aksiyon Oyuncu 5,9 267
The Adjustment Bureau
Kader Ajanları
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 212
Real Steel
Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Oyuncu 7,1 561
Desert Flower
Çöl Çiçeği
2009 Biyografi Oyuncu 7,4 13
The Hurt Locker
Ölümcül Tuzak
2008 Savaş Oyuncu 7,6 80
Eagle Eye
Kartal Göz
2008 Aksiyon Oyuncu 6,6 83
We Are Marshall
Zafer Bizimdir
2006 Spor Oyuncu 7,1 55

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)