Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Anna Friel
Anna Friel
  • Gerçek İsmi:  Anna Louise Friel
  • Mesleği:  Aktris
  • Doğum Yeri:  Rochdale, Lancashire, England, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  11.07.1976 (43 yıl önce)
  • Burcu:  Yengeç
  • Boyu:  1.57 m

Anna Friel Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Good People
Ölümcül Oyun
2014 Aksiyon Oyuncu 5,5 80
The Look of Love
Ateşli Bakışlar
2013 Biyografi Oyuncu 6,0 1
Treasure Guards
Hazine Muhafızları
2011 Macera Oyuncu 4,7 8
Limitless
Limit Yok
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 7,4 1047
Land of the Lost
Kayıp Ada
2009 Macera Oyuncu 5,4 81
Goal II: Living the Dream
Gol 2
2007 Spor Oyuncu 5,9 2
Goal
Gol
2005 Spor Oyuncu 6,7 3

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)