Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Angela Bassett
Angela Bassett
  • Gerçek İsmi:  Angela Evelyn Bassett
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  New York City, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  16.08.1958 (61 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.63 m

Angela Bassett Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Bumblebee 2018 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 25
Mission: Impossible - Fallout
Görevimiz Tehlike - Yansımalar
2018 Aksiyon Oyuncu 8,1 88
Survivor
Ölümcül Takip
2015 Aksiyon Oyuncu 5,6 177
White Bird in a Blizzard
Karda Bir Beyaz Kuş
2014 Dram Oyuncu 6,4 101
Jumping the Broom
Zor Düğün
2011 Romantik Oyuncu 5,7 1
Nothing But the Truth
Gizli Gerçekler
2008 Gerilim Oyuncu 7,2 36
Meet the Robinsons
Robinson Ailesi
2007 Animasyon Oyuncu 6,9 10
Critters 4
Mahluklar 4
1992 Bilim Kurgu Oyuncu 4,1 0
Malcolm X 1992 Bilim Kurgu Oyuncu 7,7 107

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)