Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Angela Bassett
Angela Bassett
  • Gerçek İsmi:  Angela Evelyn Bassett
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı, Yönetmen
  • Doğum Yeri:  New York City, New York, ABD
  • Doğum Tarihi:  16.08.1958 (61 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.63 m

Angela Bassett Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Bumblebee 2018 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 71
Mission: Impossible - Fallout
Görevimiz Tehlike - Yansımalar
2018 Aksiyon Oyuncu 8,1 93
Survivor
Ölümcül Takip
2015 Aksiyon Oyuncu 5,6 177
White Bird in a Blizzard
Karda Bir Beyaz Kuş
2014 Dram Oyuncu 6,4 101
Jumping the Broom
Zor Düğün
2011 Romantik Oyuncu 5,7 1
Nothing But the Truth
Gizli Gerçekler
2008 Gerilim Oyuncu 7,2 36
Meet the Robinsons
Robinson Ailesi
2007 Animasyon Oyuncu 6,9 10
Critters 4
Mahluklar 4
1992 Bilim Kurgu Oyuncu 4,1 0
Malcolm X 1992 Bilim Kurgu Oyuncu 7,7 107
Boyz n the Hood
Artık Çocuk Değiller
1991 Suç Oyuncu 7,8 4

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)