Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Aneurin Barnard
Aneurin Barnard
  • Mesleği:  Oyuncu, Müzik
  • Doğum Yeri:  Ogwr, Mid Glamorgan, Wales, İngiltere
  • Doğum Tarihi:  07.05.1987 (32 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa

Aneurin Barnard Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Dead in a Week: Or Your Money Back
Garantili Ölüm: Yoksa Paran İade
2018 Komedi Oyuncu 6,3 2
Dunkirk 2017 Dram Oyuncu 7,9 102
Bitter Harvest 2017 Dram Oyuncu 6,1 6
The Adventurer: The Curse of the Midas Box 2013 Macera Oyuncu 5,4 14
Trap for Cinderella 2013 Gerilim Oyuncu 5,7 1
The Truth About Emanuel
Bir Garip Emanuel
2013 Dram Oyuncu 6,0 42

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)