Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Amy Adams
Amy Adams
  • Gerçek İsmi:  Amy Lou Adams
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Vicenza, Veneto, İtalya
  • Doğum Tarihi:  19.08.1974 (45 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.63 m

Amy Adams Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Vice 2018 Biyografi Oyuncu 7,2 4
Justice League
Justice League: Adalet Birliği
2017 Aksiyon Oyuncu 6,7 112
Arrival
Geliş
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 7,9 1233
Nocturnal Animals
Gece Hayvanları
2016 Gerilim Oyuncu 7,5 309
Batman v Superman: Dawn of Justice
Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Fantastik Oyuncu 6,5 2671
Big Eyes
Büyük Gözler
2014 Biyografi Oyuncu 7,0 275
Lullaby 2014 Dram Oyuncu 6,2 35
American Hustle
Düzenbaz
2013 Suç Oyuncu 7,2 188
Her
Aşk
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 8,0 629
Man of Steel
Çelik Adam
2013 Fantastik Oyuncu 7,1 2726
The Master
Usta
2012 Dram Oyuncu 7,1 17
Trouble with the Curve
Hayatımın Atışı
2012 Dram Oyuncu 6,8 11
On the Road
Yolda
2012 Macera Oyuncu 6,1 83
The Muppets
Muppetlar
2011 Aile Oyuncu 7,1 98
The Fighter
Dövüşçü
2010 Suç Oyuncu 7,8 123
Leap Year
Aşka Yolculuk
2010 Romantik Oyuncu 6,5 154
Julie & Julia 2009 Biyografi Oyuncu 7,0 32
Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
Müzede Bir Gece 2
2009 Macera Oyuncu 6,0 298
Miss Pettigrew Lives for a Day
Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Oyuncu 7,1 0
Charlie Wilson's War
Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Oyuncu 7,1 6
Enchanted
Manhattan'da sihir
2007 Aile Oyuncu 7,1 106

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)