Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Amber Heard
Amber Heard
  • Gerçek İsmi:  Amber Laura Heard
  • Mesleği:  Aktris, Yapımcı
  • Doğum Yeri:  Austin, Texas, ABD
  • Doğum Tarihi:  21.04.1986 (33 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.73 m

Amber Heard Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Aquaman 2018 Fantastik Oyuncu 7,4 87
I Do... Until I Don't 2017 Komedi Oyuncu 4,5 0
When I Live My Life Over Again
One More Time
2015 Dram Oyuncu 5,3 7
The Adderall Diaries 2015 Dram Oyuncu 5,2 10
The Danish Girl
Danimarkalı Kız
2015 Biyografi Oyuncu 7,1 352
3 Days to Kill
Son Üç Gün
2014 Aksiyon Oyuncu 6,2 140
Machete Kills
Ustura Dönüyor
2013 Suç Oyuncu 5,6 76
Syrup 2013 Komedi Oyuncu 5,7 15
Paranoia
Paranoya
2013 Dram Oyuncu 5,7 88
The Rum Diary
Tutku Günlükleri
2011 Komedi Oyuncu 6,2 85
Drive Angry
İntikam Yolu
2011 Aksiyon Oyuncu 5,4 207
The Ward
Koğuş
2010 Gizem Oyuncu 5,6 6
The River Why
Aşk Nehri
2010 Romantik Oyuncu 5,8 47
The Joneses
Örnek Aile
2009 Komedi Oyuncu 6,5 27
The Stepfather
Üvey Baba
2009 Gerilim Oyuncu 5,6 19
ExTerminators
İmha Takımı
2009 Komedi Oyuncu 5,3 2
Zombieland 2009 Macera Oyuncu 7,6 122
Never Back Down
Asla Pes Etme
2008 Aksiyon Oyuncu 6,6 1026
All the Boys Love Mandy Lane
Vahşet Partisi
2006 Gerilim Oyuncu 5,6 11

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)