Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır.
Allen Leech
Allen Leech
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Tarihi:  17.05.1981 (38 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.78 m

Allen Leech Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Bohemian Rhapsody 2018 Biyografi Oyuncu 8,3 87
The Hunter's Prayer
Avcı'nın İntikamı
2017 Aksiyon Oyuncu 5,5 22
The Imitation Game
Yapay Oyun
2014 Biyografi Oyuncu 8,0 813
In Fear 2013 Gerilim Oyuncu 5,5 11
Grand Piano
Piyano
2013 Gerilim Oyuncu 5,9 18
The Sweeney
Çevik Kuvvet
2012 Aksiyon Oyuncu 6,1 7

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)