Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Alison Pill
Alison Pill
  • Gerçek İsmi:  Alison Courtney Pill
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Toronto, Ontario, Kanada
  • Doğum Tarihi:  27.11.1985 (34 yıl önce)
  • Burcu:  Yay
  • Boyu:  1.69 m

Alison Pill Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Vice 2018 Biyografi Oyuncu 7,2 7
Goon: Last of the Enforcers
İri Kıyım: Ruh Hastası
2017 Spor Oyuncu 5,8 7
Miss Sloane 2016 Dram Oyuncu 7,5 29
Cooties
Afacan Zombiler
2014 Komedi Oyuncu 5,7 92
Snowpiercer
Kar Küreyici
2013 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 431
To Rome with Love
Roma'ya Sevgilerle
2012 Romantik Oyuncu 6,3 30
Goon
İri Kıyım
2011 Spor Oyuncu 6,8 40
Scott Pilgrim vs. the World
Scott Pilgrim Dünyaya Karşı
2010 Komedi Oyuncu 7,5 12
Dan in Real Life
Şamar Oğlanı
2007 Komedi Oyuncu 6,8 6

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)