Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Alexandra Jiménez
Alexandra Jiménez
  • Mesleği:  Oyuncu
  • Doğum Yeri:  Zaragoza, Aragón, İspanya
  • Doğum Tarihi:  03.01.1980 (39 yıl önce)
  • Burcu:  Oğlak
  • Boyu:  1.63 m

Alexandra Jiménez Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Gente que viene y bah
Aile Yanında
2019 Komedi Oyuncu 6,2 3
Superlópez 2018 Komedi Oyuncu 5,3 0
Toc Toc 2017 Komedi Oyuncu 6,7 6
Embarazados 2016 Komedi Oyuncu 5,5 0
100 metros
Zor Yarış
2016 Dram Oyuncu 7,5 15
Promocion fantasma
Hayalet Öğrenciler
2012 Macera Oyuncu 6,4 61

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)