Alan Tudyk
Alan Tudyk
  • Gerçek İsmi:  Alan Wray Tudyk
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  El Paso, Texas, ABD
  • Doğum Tarihi:  16.03.1971 (48 yıl önce)
  • Burcu:  Balık
  • Boyu:  1.83 m

Alan Tudyk Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Ralph Breaks the Internet
Ralph ve İnternet
2018 Animasyon Oyuncu 8,5 23
Rogue One
Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Bilim Kurgu Oyuncu 7,8 194
Moana 2016 Animasyon Oyuncu 7,6 448
Oddball and the Penguins
Cesur Köpek
2015 Aile Oyuncu 6,4 46
Premature
Lise Macerası
2014 Komedi Oyuncu 5,8 61
Frozen
Karlar Ülkesi
2013 Animasyon Oyuncu 7,5 4650
Wreck-It Ralph
Oyunbozan Ralph
2012 Animasyon Oyuncu 7,7 31
Beautiful Boy
Güzel Çocuk
2010 Dram Oyuncu 6,6 3
Serenity 2005 Bilim Kurgu Oyuncu 7,9 201
I, Robot
Ben, Robot
2004 Bilim Kurgu Oyuncu 7,1 753
A Knight's Tale
Şövalye
2001 Macera Oyuncu 6,9 6

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)