Aidan Gillen
Aidan Gillen
  • Gerçek İsmi:  Aidan Murphy
  • Mesleği:  Aktör
  • Doğum Yeri:  Dublin, İrlanda
  • Doğum Tarihi:  24.04.1968 (51 yıl önce)
  • Burcu:  Boğa
  • Boyu:  1.78 m

Aidan Gillen Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Bohemian Rhapsody 2018 Biyografi Oyuncu 8,3 139
Maze Runner: The Death Cure
Labirent: Son İsyan
2018 Bilim Kurgu Oyuncu 6,2 68
The Lovers
Aşıklar
2017 Romantik Oyuncu 6,1 0
King Arthur: Legend of the Sword
Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Aksiyon Oyuncu 6,8 149
Sing Street 2016 Müzik Oyuncu 8,0 239
Calvary
İnfaz
2014 Dram Oyuncu 7,4 57
Shadow Dancer
Gölgede Dans
2012 Gerilim Oyuncu 6,2 6
Blitz
Ölücül Takip
2011 Aksiyon Oyuncu 6,2 137
Wake Wood 2011 Dram Oyuncu 5,5 3
12 Rounds
12 Tuzak
2009 Aksiyon Oyuncu 5,6 4
Shanghai Knights
Sangay Şövalyeleri
2003 Aksiyon Oyuncu 6,2 264

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)