Film indirme sayfasında "Ben robot değilime" tıklanır 3 saniye beklenir "Get Link" butonuna tıklanır. Nasıl mı ?
Adam McKay
Adam McKay
  • Mesleği:  Senarist, Yapımcı, Aktör
  • Doğum Yeri:  Philadelphia, Pennsylvania, ABD
  • Doğum Tarihi:  17.04.1968 (51 yıl önce)
  • Burcu:  Koç
  • Boyu:  1.96 m

Adam McKay Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Vice 2018 Biyografi Yönetmen 7,2 7
The Big Short
Büyük Açık
2015 Biyografi Yönetmen 7,8 246
Anchorman 2: The Legend Continues
Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Yönetmen 6,3 135
The Other Guys
Yedek Polisler
2010 Komedi Yönetmen 6,7 147
Step Brothers
Üvey Kardeşler
2008 Komedi Yönetmen 6,9 66
Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Efsane Haberci
2004 Komedi Yönetmen 7,2 94

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)