Abbie Cornish
Abbie Cornish
  • Mesleği:  Aktris, Müzisyen
  • Doğum Yeri:  Lochinvar, New South Wales, Avustralya
  • Doğum Tarihi:  06.08.1982 (37 yıl önce)
  • Burcu:  Aslan
  • Boyu:  1.73 m

Abbie Cornish Filmografi
Film Adı Yılı Tür Görev IMDB Oy
Where Hands Touch
Zor Zamanlarda Aşk
2018 Romantik Oyuncu 5,6 7
The Girl Who Invented Kissing
Öpüşmeyi İcat Eden Kız
2017 Dram Oyuncu 5,9 3
Geostorm
Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Bilim Kurgu Oyuncu 5,3 43
6 Days
6 Gün
2017 Aksiyon Oyuncu 6,2 4
Lavender 2016 Gerilim Oyuncu 5,3 11
Solace 2015 Gizem Oyuncu 6,4 29
RoboCop 2014 Aksiyon Oyuncu 6,2 528
Seven Psychopaths
Yedi Psikopat
2012 Komedi Oyuncu 7,2 54
Limitless
Limit Yok
2011 Bilim Kurgu Oyuncu 7,4 1052
Sucker Punch 2011 Fantastik Oyuncu 6,1 336
Bright Star
Parlak Yıldız
2009 Biyografi Oyuncu 7,0 24
Candy 2006 Dram Oyuncu 7,3 5

Lütfen yorum yaparken "Caps Lock"unuzun kapalı olduğundan emin olunuz. 14.01.2019


Lütfen yorum alanına sadece film hakkındaki görüşlerinizi yazmaya özen gösteriniz, eklenmesini istediğiniz filmleri sıralamayınız. İstek alımı yoktur... 02.01.2019

E-Posta Bilgilendirme
E-posta adresinizi girerek son yüklenen filmleri güncel olarak takip edebilirsiniz. (Aktivasyon Onayı Gereklidir.)